Hyvinvointi Tilaisuudet

Varaa meiltä vaikka allas omaan käyttöön


 

Tilaustunnit

 

Järjestämme tilaustunteja mm. koululaisille, yrityksen virkistyspäiville, ystäväporukalle, työtiimeille, synttäreille, jne. Tilaaustunnit räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaisesti, ja ne voivat sisältää joko yhden tai useamman lajin kokonaisuuksia.

Perushinta 100€/h sisältäen ohjauksen, tilavuokran ja siivouksen.

Laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä vedessä että kuivalla maalla mm. 

*hydrospinning *fitball *vesijumppa *kehonpaino- ja lihaskuntotunnit *vesitreeni *tramppa basic *vesijuoksu *tanssitunnit lava-, disco-, ja lationtanssit: lavis, dance80fit *crossXswim *kehonhuolto-venyttelyt *yogaflex *Fascia Training *kuntosalin ohjatut tunnit

Meillä mahdollisuus allastilan vapaaseen käyttöön ja saunomiseen ryhmäliikuntatuntien jälkeen hintaan 75€/h.

Heräsikö kiinnostus? Kysy tarjousta omasta ryhmäliikuntatunnista tai liikuntapäivästä.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne laaditaan yksilön tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Valmennukseen kuuluu ns. alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan asiakkaan lähtökohta ja tavoitteet. Yksilövalmennuksessa saat juuri sinulle suunnitellun harjoitusohjelman, jota tarpeen vaatiessa kehitetään valmennusjakson aikana. Valmennukseen kuuluu lisäksi harjoitusohjelman läpikäyminen, yhteisiä treenejä personal trainerin kanssa sekä ravintoneuvontaa.

Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat saada selkeän harjoitusohjelman, löytää liikunnan iloa ja kehittyä. Personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin toiveistasi!Ryhmävalmennus

Valmennusta myös ryhmille. Kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ

Anna Haaslahti

yrittäjä, omistaja

040 183 2322

aquainfo@gmail.com

Tutustu Annaan paremmin »

Eikö listasta löytynyt haluamaasi vaihtoehtoa? Ota yhteyttä ja katsotaan voidaanko toiveenne täyttää.

 

Hyvinvointitilaisuudet

 

Mikäli olet kiinnostunut räätälöidystä tilaisuudesta omalle työporukallesi, yhdistyksellesi tai vaikka kaveriporukallesi, niin ota yhteyttä. Ideoidaan yhdessä tarpeitanne ja toiveitanne vastaava liikunnallinen terveyttä ja hyvinvointia edistävä kokonaisuus.

 

Varaa allas (tai liikuntasali)

Lapsen synttärit tulossa? Työporukalle rento ilta saunoten ja uiden? Kaveri porukalle oma allas iltama? (Huom tiloissamme ei nautita alkoholijuomia) Kysy lisää altaan varamisesta.
Hinnat alkaen 75€

 


Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.