KURSSIT

UINTITEKNIIKKA - AIKUISILLE / 8 VIIKKOA

  • Kursseja säännöllisin välein – seuraa facebook ilmoituksia ja lukujärjestystä. Ilmoittaudu tekstiviestillä 0401832322 tai anna@aquatraining.fi
  • Max. 10 osallistujaa. Kurssi toteutuu, jos osallistujia 5 tai enemmän.
  • Hinta Normaali 99€. Opiskelijat/Eläkeläiset 89 € / 8 krt

Aikuisten uintitekniikkakurssi kestää kahdeksan viikkoa. Kurssin aikana harjoitellaan ja hiotaan vapaauinnin (kroolin), rintauinnin ja selkäuinnin tekniikkaa. Tavoite on saada uinnistasi taloudellisempaa, sulavampaa ja helpompaa. Harjoituksissa hyödynnetään mm. lautoja, jotka auttavat oikean vartalon asennon opettelussa. Opettelemme myös potkujen ja käsivetojen liikeradat ja perehdymme hengityksen oikeaan rytmittämiseen.

UINNIN ALKEET ELI UIMATAIDOTTOMILLE TAI HEIKON UIMATAIDON OMAAVILLE YKSITYISTUNTEJA (PERSONAL TRAINING)

Ilmoittaudu tekstiviestillä 0401832322 tai anna@aquatraining.fi

Harjoittele ystävällisen ja kannustavan ohjaajan tukemana rauhassa, omaan tahtiin uinnin alkeet ilman yleisöä.  Uimataitoa ei tarvitse olla vaan aloitetaan ihan alusta mikäli tilanne vaatii.  Jutellaan veden pelon voittamisesta ja ohjaaja on mukana vedessä ainakin ensimmäiset tunnit ja tarvittaessa pidempään.  Voit myös tulla tunneille vaikka jo osaisit uida vähän mutta et koe vielä olevasi valmis uintitekniikka kurssille.

 

HYDROSPINNING - PORISSA JO KOLME VUOTTA!
Hydrospinning on kuntopyöräilyä vedessä musiikin tahdissa allaskäyttöön tarkoitetuilla Hydrorider Professional -pyörillä. Lisätehoa ja monipuolisuutta saadaan erilaisilla ylävartaloliikkeillä ja vaihtelevilla polkuasennoilla. Veden vastus kasvaa aina vauhdin mukana, joten tunnista saa hyvinkin raskaan niin halutessaan. Veden noste taas tekee tunnista hyvin nivelystävällisen. Hydrospinning sopii kaikille. Tule kokeilemaan!

Hydrospinning kurssit ovat 5/8 kerran tunti paketti, johon ilmoittaudutaan ekalle tunnille varausjärjestelmän kautta.

Hinta: Normaali 40€. Opiskelijat/Eläkeläiset 35€

(kerran kesäkurssi: Normaali 64€. Opiskelijat/Eläkeläiset 56€)